(BCH) Bitcoin Cash koers update: goede gelegenheid voor kopers als de prijs blijft dalen

Bitcoin Cash, de meest succesvolle Bitcoin-vork aller tijden heeft de markten stormenderhand veroverd! In minder dan een jaar na zijn bestaan ​​is het een van de meest populaire cryptocurrencies op de markten geworden en heeft het een sterke basis gevonden. De prijzen van de valuta waren in het verleden erg volatiel, maar ze zijn de laatste tijd vertraagd. Laten we eens kijken naar de recente prestaties van Bitcoin Cash en waar de prijs waarschijnlijk in de nabije toekomst naartoe gaat.

(BCH) Bitcoin Cash prijs over de afgelopen 24 uur
In de afgelopen 24 uur is Bitcoin Cash met 5,40% gedaald. De valuta begon de dag met een prijs van $ 1039 – piekte op $ 1087 – maar sloot de dag af op $ 992. De marktkapitalisatie aan het begin van de dag bedroeg $ 17,6 miljard, die aan het einde van de dag daalde tot 16,9 miljard.

(BCH) Bitcoin Cash prijs over de afgelopen week
Bitcoin Cash kostte $ 1240 toen de week begon. De valuta bereikte een piek van $ 1290, maar vanaf daar was het allemaal bergafwaarts omdat de week eindigde op $ 992. Bitcoin Cash’s marktkapitalisatie aan het begin van de week bedroeg $ 21,1 miljard en tegen de tijd dat de week ten einde liep, had de valuta meer dan $ 4 miljard verloren, terwijl deze $ 16,9 miljard bedroeg.

(BCH) Verwachtingen voor Bitcoin Cash prijzen
De meeste marktanalisten geloven dat dit slechts het topje van de ijsberg is en een grotere crash wordt verwacht in de komende weken. De prijs van de valuta zal naar verwachting dalen tot $ 600. Alles onder de $ 600 zou een geweldige kans zijn om Bitcoin Cash te kopen. Dit zou een goede mogelijkheid zijn voor bullish investeerders om de markten te betreden en de prijzen zullen vanaf daar schieten. Verwacht echter niet veel van BCH voor de komende twee weken.